Lieve Cornil - Lettering Courses - Logo ELI - wit

Een letterworkshop op maat voor jouw team of organisatie?

Na al die jaren lesgeven is het voor mij haast onmogelijk alle  lesthema’s op te sommen. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos: van letters schrijven tot lettertekenen, van kapitalen tot humanistisch cursief. Van creatief denken tot een specifieke lettertechniek. Daarnaast is het ook een optie om rond een aangeleverd thema een workshop uit te werken. Hieronder geef ik je wel enkele ideeën:

Stuur mij een email en dan boeken we een online meeting. Graag luister ik naar welke soort workshop je op zoek bent. Daarna creëer ik een volledig op maat gemaakte workshop of letterreeks waarin persoonlijke feedback en groei centraal staan.

Wil je op de hoogte zijn van alle online en offline lessen en trajecten?
Vul hier je gegevens in en geniet van vroegboekkortingen!

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Lieve Cornil, lettering artist, lettering designer en jouw lettering coach.

Lieve Cornil - Lettering Courses - Lettering artist, lettering designer en lettering coach tablet
Lieve Cornil - Lettering Courses - Lettering artist, lettering designer en lettering coach

Vragen over de
"on the road" mogelijkheden?

Ik leer graag jou én je organisatie kennen. Ik luister met veel plezier naar al je mogelijke vragen. Stuur me gerust een mailtje en we zien elkaar hopelijk binnenkort in een online meeting!