Lieve Cornil - Lettering Courses - Logo ELI - wit

Ik kan je begeleiden,
als je op zoek bent naar:

Intensieve lettertrajecten:

Ongeacht je reeds opgedane letterkennis kan dit traject helpen in je wens om de letterbasis te beheersen. Zo maak je een vliegende start als lettering designer.

Ontdek jouw talenten als lettering artist. De one-on-one feedback zorgt voor een versterken van je letterkennis en vaardigheden. Leer de kneepjes van het vak en maak van jouw passie je beroep.

Korte lettertrajecten:

Tijdens deze sessies gaan we aan de slag met aquarel als medium, als achtergrond en als getekende of geschilderde letter. Breng je letterkennis samen en laat de “aquarelmagie” haar werk doen.

Maak kennis met het snijden van letters in hout. Je wordt ondergedompeld in een nieuwe techniek en Robbie Schneider helpt je bij het ontdekken van deze 3D letterwereld.

We laten ons inspireren door gekende Art Journals. Samenbrengen van ideeën in een vrij te kiezen boekvorm. Ga aan de slag met jouw losse gedachten en breng ze samen in je persoonlijk creatief dagboek.

Wil je op de hoogte zijn van alle online en offline lessen en trajecten?
Vul hier je gegevens in en geniet van vroegboekkortingen!

Ontdek wat andere
creatievelingen mochten ervaren...

Je krijgt een sterke historische achtergrond. Ik kon in deze lessenreeks werken maken waarin ik het diepste van mezelf kon uitdrukken en andere mensen kon raken.

MARTINE DE CONSETH - LEERKRACHT - DENDERMONDE

The lettering training is a great course, it is wonderful, amazing, generous... I will never be able to express how grateful I am to have found this place.

JOSEFINA QUIROGA - MOTION DESIGNER - SPAIN

Lieve gave space for everyone’s needs, knowing that every student learns at their own pace. She demonstrates patience and provides additional support and explanations when needed.

Roberta Ribotta - Teacher & lettering artist - GERMANY

Het was een warm letterbad. Een intensieve training is echt opstaan met letters tot er ’s nachts van dromen. Leren dat het altijd toch een beetje beter of heel anders kan.

AN CLAES - BRUGGE

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Lieve Cornil, lettering artist, lettering designer en jouw lettering coach.

Lieve Cornil - Lettering Courses - Lettering artist, lettering designer en lettering coach tablet
Lieve Cornil - Lettering Courses - Lettering artist, lettering designer en lettering coach

Geen idee welke offline cursus het beste bij je past? Of heb je vragen?

Ik beantwoord met veel plezier al je vragen en maak graag tijd vrij om te luisteren naar al je wensen. Zo kiezen we samen de juiste letterreeks, workshop of intensieve opleiding en creëren we een lettertraject dat volledig bij je past. Investeer in je lettertoekomst!