Lieve Cornil - Lettering Courses - Logo ELI - wit

Ik kan je begeleiden,
als je op zoek bent naar:

Intensieve lettertrajecten:

Ongeacht je reeds opgedane letterkennis kan dit traject helpen in je wens om de letterbasis te beheersen. Zo maak je een vliegende start als lettering designer.

Ontdek jouw talenten als lettering artist. De one-on-one feedback zorgt voor een versterken van je letterkennis en vaardigheden. Leer de kneepjes van het vak en maak van jouw passie je beroep.

Korte lettertrajecten:

Zin om te ontdekken hoe je een letter snijdt in hout? Of heb je nood aan extra input om je V-snijden te verbeteren? Robbie Schneider legt je deze belangrijke basistechniek haarfijn uit. Materialen inbegrepen. 

Onder begeleiding van Robbie Schneider zet deze vierdaagse in op ontwerp EN techniek. Het is belangrijk dat je reeds een basis letters snijden in hout hebt. Open voor iedereen op zoek naar een uitdaging en een voorwaartse push in lettersnijden in hout.

Voor wie de intro dag en vierdaagse wenst te combineren bieden we een combo letters in hout aan. Zet samen met Robbie dag 1 in op het opfrissen van je techniek en ga van af dag 2 mee op een heus letteravontuur.

Tijdens deze cursus ontdek je verschillende lettercollage technieken, welke letters je best gebruikt en welke valkuilen er zijn. We bekijken hoe je variaties maakt op je ontwerp. Elke cursist krijgt de nodige individuele feedback. Deze cursus is open voor iedereen.

Aan de hand van het werk van Hermann Zapf (meer bepaald Zapfino) ontdekken we een hybride wereld tussen typografie en kalligrafie. Kunnen we ons door deze getekende letter laten inspireren om een eigen schrift te ontwikkelen? 

Wil je op de hoogte zijn van alle online en offline lessen en trajecten?
Vul hier je gegevens in en geniet van vroegboekkortingen!

Ontdek wat andere
creatievelingen mochten ervaren...

Je krijgt een sterke historische achtergrond. Ik kon in deze lessenreeks werken maken waarin ik het diepste van mezelf kon uitdrukken en andere mensen kon raken.

MARTINE DE CONSETH - LEERKRACHT - DENDERMONDE

The lettering training is a great course, it is wonderful, amazing, generous... I will never be able to express how grateful I am to have found this place.

JOSEFINA QUIROGA - MOTION DESIGNER - SPAIN

Lieve gave space for everyone’s needs, knowing that every student learns at their own pace. She demonstrates patience and provides additional support and explanations when needed.

Roberta Ribotta - Teacher & lettering artist - GERMANY

Het was een warm letterbad. Een intensieve training is echt opstaan met letters tot er ’s nachts van dromen. Leren dat het altijd toch een beetje beter of heel anders kan.

AN CLAES - BRUGGE

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Lieve Cornil, lettering artist, lettering designer en jouw lettering coach.

Lieve Cornil - Lettering Courses - Lettering artist, lettering designer en lettering coach tablet
Lieve Cornil - Lettering Courses - Lettering artist, lettering designer en lettering coach

Geen idee welke offline cursus het beste bij je past? Of heb je vragen?

Ik beantwoord met veel plezier al je vragen en maak graag tijd vrij om te luisteren naar al je wensen. Zo kiezen we samen de juiste letterreeks, workshop of intensieve opleiding en creëren we een lettertraject dat volledig bij je past. Investeer in je lettertoekomst!